lördag 20 september 2014

VI 87 % EGENRÄTTFÄRDIGA

                                                  

”Vi är i alla fall 87%” hade en politiker förstånd och hjärta att konstatera under valnatten. Det var precis de ord som behövde sägas, och de var särskilt riktade till alla de människor som i vårt land funnit en fristad undan krig och förföljelser och olidliga levnadsförhållanden.

Med rätta förfasar vi oss över Sverigedemokraternas migrationspolitiska idéer. Samtidigt vägrar vi dessvärre att se bjälken i vårt eget öga. Den bistra sanningen är nämligen att vi alla har tillåtit oss – och tillåter oss – ännu värre ogärningar i vår migrationspolitik än något av det som vi har anledning att anklaga SD för.

Om någon får för sig att protestera vill vi påminna om behandlingen av de apatiska flyktingbarnen, en skamfläck för Sverige fullt i klass med baltutlämningen. Skulle minnet svika rekommenderar vi Gellert Tamas 600 sidor (”De apatiska”) om skändligheterna. Rent outhärdligt är att läsa om hur verkställigheten av deportationerna i vissa fall gick till. En citerad läkare talade till och med om Gestapofasoner.

Inte lika kända men lika hemska är de ogärningar som vi tilllåter Migrationsverket och migrationsdomstolarna i vissa fall begå mot spädbarn. Vi talar om något av det värsta man kan utsätta spädbarn för, nämligen att beröva dem deras mödrar. Det är illgärningar som vi normalt förknippar med terroristorganisationer och historiens värsta förbrytarstater, men det är alltså något som vi alla i detta välanständiga land gör oss skyldiga till, dvs. alla vi som har rösträtt och kan välja bort våra politiker. De berörda spädbarnen har visserligen varit oförståndiga nog att skaffa sig mammor utan uppehållstillstånd, men därför ska de inte behöva straffas med utvecklingsskador och ett hjärtskärande lidande. Tilläggas bör att de förvisade mammorna drabbas av psykisk tortyr och i många fall meningen med livet.

Våra massmedier larmar med jämna mellanrum om dessa familjetragedier men sviker genom att inte göra uppföljningar. Vi andra, människorättsvurmande 87%, tillåter vår svenska stat att fortsätta med skändligheterna.

Så nu kanske du inser, käre läsare, att det är viktigare att vi 87% välanständiga tar itu med oss själva och vår egen brutala migrationspolitik än att vi ger oss på Sverigedemokraterna. (Självklart ska vi fortsätta klandra Sverigedemokraterna och med alla demokratiskt tillåtna medel omintetgöra deras försök att ytterligare brutalisera migrationspolitiken, tro för guds skull inte att vi tycker något annat!)

Vad kan då vi vanliga medborgare göra? Dessvärre måste vi nu välja till nästa val innan vi kan avpolletera våra politiker. Under tiden kan vi bilda ett enfrågeparti som vill Avskaffa Barnmisshandelon I Migrationspolitiken (ABIM).


Hjördis G Ullerstam Lars Ullerstam
speciallärare psykiater
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar